• OESS styrelse

PM Specialutställning 21 augusti

Varmt välkomna till Old English Sheepdog Sällskapets officiella utställning och rasspecial den 21 augusti. Utställningen arrangeras i samarbete med rasklubben för Gos d’Atura Catalás på Harge bad och camping i Askersund.

Från klockan 09:30 kommer vi att vara på plats för att kontrollera vaccinationsintyg och dela ut nummerlappar. På plats går det att anmäla till syskonklass, för 2-3 valpar ur samma kull, och till Barn med hund. Klasserna anmäls på plats i sekretariatet och kostar 20kr. Klockan 10:00 serveras gratis fika, och därefter börjar utställningen med start klockan 11:00. Vi inleder med 14st GOS och därefter 8st OES. Domare för dagen är Annika Ulltveit-Moe som kommer följas av en domaraspirant.

Efter utställningen bjuds det på lunch och dragning på lotterna som sålts tidigare under dagen. Senare under kvällen äter vi ihop på campingen.

Ta med egen mat, dryck, bord och stol. Det finns grill på plats. Det bjuds sedan på kaffe och tårta, meddela därför Amilia i förväg hur många som planerar att komma.

Kontaktpersoner under dagen är Jana Amrén 0760-990474 och Amilia Wisell-Helin 0723-848399.

Vi i OESS styrelse ser fram emot att se er alla igen och hoppas på en fantastisk dag och kväll ihop!

8 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Promenad inställd

Den planerade OES promenaden i Stockholm är tyvärr inställd på grund av corona. Vi knyter näven i fickan och hoppas på bättre hälsoläge i landet till hösten istället! Ta hand om er, både två- och fyrb