top of page
Sök
  • Skribentens bildOld English Sheepdogsällskapet

BPH

Uppdaterat: 27 mars 2022


Beteende- och personlighets-beskrivning hund, BPH, är ett intressant sätt att lära känna sin hund ännu bättre. Hur agerar den i olika situationer? Inte nog med att du kommer närmare din hund, och får fördjupad förståelse kring dess personlighet, så är det ett värdefullt verktyg i avelsarbetet där man såklart strävar efter att lyfta fram mentalt sunda individer.


Vill du se hur det går till tipsar vi om profilen "Lene Johansen" på Youtube som har filmat och delat med sig när de gör BPH med sina Old English Sheepdogs!


För att delta med sin hund behöver den vara ID-märkt, vaccinerad samt ha fyllt 1 år. Hundens ägare eller förare måste i sin tur vara medlem i en klubb inom SKK-organisationen, det vill säga en läns-, special- eller rasklubb.


Vår specialklubb SGVK, där samtliga medlemmar i Old English Sheepdogsällskapet också erhåller medlemskap, anordnar under året BPH med subventionerat pris.


BPH kostar 800 kr, men efter genomförd beskrivning återbetalas 300 kr. Passa på säger vi!

Jag bifogar informationen om det kommande tillfället, och som jag har förstått det kan det dyka upp fler chanser arrangerade av SGVK under året om ni inte har möjlighet just vid detta tillfälle.


Läs mer och anmäl via filen nedan:

BPH juli 2022
.pdf
Download PDF • 28KB

.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ett år har gått och nu är det återigen dags för årsmöte. Det finns alltid möjlighet att engagera sig i sällskapet. Vi har den bästa rasen och ett engagemang ger större möjligheter att lära känna andra

bottom of page