top of page
Sök
  • Skribentens bildOld English Sheepdogsällskapet

2022 är igång!

Uppdaterat: 27 mars 2022

Nu har vi snart redan passerat februari och det känns som att tiden går med stora steg framåt! I klubben har vi jobbat på med tidningen och denna är nu lämnad för tryck. Det blev ett härligt, tjockt nummer, faktiskt mer innehåll än senaste julnumret... Hoppas ni gillar den! Den ska dyka upp i brevlådorna under mars månad!


Det känns kanske avlägset just nu, men arbetet är också igång inför sommarens

specialutställning. Vi har redan säkrat sponsorer för utställningen och det känns superroligt att kunna erbjuda ordentliga priser med lite bredd och variation. Förhoppningsvis kan vi ordna någon ytterligare sponsor under året. Kika gärna in på deras hemsidor!Vissa priser har vi redan fått hem och dom är JÄTTEFINA! Så planera in ett besök på utställningen redan nu, 30 juli i Ransäter. Kom ihåg att vi även har nedklippt klass, så alla kommer kunna delta! Vi har även 'Barn med hund' med fina priser :)


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ett år har gått och nu är det återigen dags för årsmöte. Det finns alltid möjlighet att engagera sig i sällskapet. Vi har den bästa rasen och ett engagemang ger större möjligheter att lära känna andra

bottom of page