top of page

Bli medlem

Alla är välkomna som medlemmar i klubben, oavsett om man har en pälsad eller nedklippt sällskapshund, är intresserad av tävling, utställning eller bara vardagslivet, om man är uppfödare, eller helt enkelt bara intresserad utav rasen Old English Sheepdog. Med det sagt behöver man såklart varken ha eller ha haft en OES för att stötta vår klubb med ett medlemskap!

Varje medlemskap är viktigt för klubbens fortsatta leverne! Med svart på vitt har vi tyvärr sett en nedåtgående trend i antalet klubbmedlemmar de senaste åren, i takt med att medlemmarna blir färre, minskar även våra möjligheter att nå ut till landets OES-ägare. Vi tror även att det kan bli svårt att intressera nya personer för vår härliga ras, om klubben slutligen blir för liten för att hållas igång.

Som medlem erbjuds man roliga aktiviteter tillsammans med andra OES-fantaster, vårt mål är en härlig gemenskap bland likasinnade oavsett inriktning på sitt intresse för rasen. Klubben drivs ideellt och ditt medlemskap ger dig möjlighet att, om du vill, påverka och arbeta för att föra klubben och i sin tur rasen framåt.

 

Förutom via vår hemsida, Instagram och Facebooksida, så når klubben ut till sina medlemmar via tidningen Bobtail, som ges ut tre gånger per år. Du kan läsa mer om Bobtail och dess innehåll via denna länk.

Medlemsavgifter 2023

Fullbetalande medlem: 300 kr

Familjemedlem: 75 kr

Utlandsmedlem: 350 kr

För att bli medlem betalas avgiften in på:

Plusgiro 55 68 55-5
Bankgiro 373-6717

Swish 123 258 57 92.

När du betalar in önskar vi att du uppger namn, adress, e-post, samt telefonnummer.

 

Dina uppgifter hanteras enligt GDPR, läs mer vad det innebär i klubbens GDPR-policy.

För att betala från utlandet:

IBAN SE9595 0000 9960 2605 5685 55

BIC/SWIFT adress: NDEASESS

Old English Sheepdog Sällskapet​

bottom of page