DSC_4297.JPG
  • Old English Sheepdogsällskapet

Uppdaterat: 26 mars


Beteende- och personlighets-beskrivning hund, BPH, är ett intressant sätt att lära känna sin hund ännu bättre. Hur agerar den i olika situationer? Inte nog med att du kommer närmare din hund, och får fördjupad förståelse kring dess personlighet, så är det ett värdefullt verktyg i avelsarbetet där man såklart strävar efter att lyfta fram mentalt sunda individer.


Vill du se hur det går till tipsar vi om profilen "Lene Johansen" på Youtube som har filmat och delat med sig när de gör BPH med sina Old English Sheepdogs!


För att delta med sin hund behöver den vara ID-märkt, vaccinerad samt ha fyllt 1 år. Hundens ägare eller förare måste i sin tur vara medlem i en klubb inom SKK-organisationen, det vill säga en läns-, special- eller rasklubb.


Vår specialklubb SGVK, där samtliga medlemmar i Old English Sheepdogsällskapet också erhåller medlemskap, anordnar under året BPH med subventionerat pris.


BPH kostar 800 kr, men efter genomförd beskrivning återbetalas 300 kr. Passa på säger vi!

Jag bifogar informationen om det kommande tillfället, och som jag har förstått det kan det dyka upp fler chanser arrangerade av SGVK under året om ni inte har möjlighet just vid detta tillfälle.


Läs mer och anmäl via filen nedan:

BPH juli 2022
.pdf
Download PDF • 28KB

.

8 visningar0 kommentarer
  • Old English Sheepdogsällskapet

Uppdaterat: 26 mars

Nu har vi snart redan passerat februari och det känns som att tiden går med stora steg framåt! I klubben har vi jobbat på med tidningen och denna är nu lämnad för tryck. Det blev ett härligt, tjockt nummer, faktiskt mer innehåll än senaste julnumret... Hoppas ni gillar den! Den ska dyka upp i brevlådorna under mars månad!


Det känns kanske avlägset just nu, men arbetet är också igång inför sommarens

specialutställning. Vi har redan säkrat sponsorer för utställningen och det känns superroligt att kunna erbjuda ordentliga priser med lite bredd och variation. Förhoppningsvis kan vi ordna någon ytterligare sponsor under året. Kika gärna in på deras hemsidor!Vissa priser har vi redan fått hem och dom är JÄTTEFINA! Så planera in ett besök på utställningen redan nu, 30 juli i Ransäter. Kom ihåg att vi även har nedklippt klass, så alla kommer kunna delta! Vi har även 'Barn med hund' med fina priser :)


8 visningar0 kommentarer
  • Old English Sheepdogsällskapet


Old English Sheepdog Klubben i Danmark inviterer til specialshow søndagen den 26. juni 2022.


Velkommen til årets festlige og inspirerende sommer show hvor vi forventer at se og nyde et væld af smukke OES’ere fra nær og fjern. Lyngby Stadions store udendørs græsarealer danner de perfekte rammer beliggende kun 20 min. nord for København.


Årets Specialdommer er Susanna Malacrida fra Nobilpazzi kennelen i Italien, som dømmer i vort land for allerførste gang. Lad os alle give Susanna en uforglemmelig og positiv oplevelse.


10 min. fra Lyngby Stadion ligger det lille Hotel Fortunen *** med Dyrehaven som nærmeste nabo. Her er vores hunde meget velkomne, og man kan nyde hotellets udendørs terrasse samt restaurant og bar. Dobbeltværelse per nat med fælles bad/wc Dkk. 785,- eller med privat bad/wc Dkk. 995,- og enkeltværelse Dkk.575,- eller Dkk. 775,- med privat bad/wc, morgenmad inkluderet, hund + 125,00 per nat. Book dit værelse med det samme www.fortunen.dk, så vi sammen kan nyde en sommermiddag og en kold øl under solens lune stråler!


Frist: 25. maj via www.hundeweb.dk eller hvis du behøver hjælp: showteam@oesidk.dk.


Vi glæder os til at se dig og din hund, så husk stråhatten!


Mange tak til Anne Iris Jenssveen / Norge, for det aldeles pragtfulde maleri


www.oesidk.dk

18 visningar0 kommentarer
1
2