DSC_4297.JPG
  • bobtailtidningen


Nu är det bara dagar kvar innan specialutställningen går av stapeln! Vi är ordentligt taggade i styrelsen och tror på minst samma känsla hos både domare utställare och besökare. Detta vågar man ju knappt yttra - men vädret ser hittills ut att bli riktigt trevligt, så håll tummarna att det håller i sig ända in i mål!


PM är mailade till samtliga utställare - men ni som eventuellt bara vill pipa förbi som hejarklack och publik hittar PM:et här:

PM OESS special 2022
.pdf
Download PDF • 1.02MB

Vi är fortfarande superglada över de som valt att sponsra oss med priser på specialen! Stort tack till

Nutrolin

Agria

Lyckliga Fåret

SmartCat

OLIVERS


Samt till de kennlar & privatpersoner som valt att bidra:

Azedagi's - Lene Johansen & Hasse Söderberg

Notown's - Carina Wallinder

The River Walléys - Marie Bergqvist

Lotta Nyström

Elenore Larsson29 visningar0 kommentarer
  • bobtailtidningen

Den 21/5 genomförde Norska OES klubben sin specialutställning som samtidigt blev ett enda stort firande av 50 år som klubb, GRATTIS Norge!


Vi kan också säga grattis Sverige då OESS medlemmarna Yrsa & Amilia tog hem showen som BIR och BIM med sina hundar Lucy och Accio.


Här är en bild på dom stiliga hundarna, lånad från www.noesk.no


BIR blev Kerjalee Lucy Locket och BIM Seepferdchen Aus Dem Elbe-Urstromtal.

Stort grattis!35 visningar0 kommentarer
  • Old English Sheepdogsällskapet

Uppdaterat: 26 mars


Beteende- och personlighets-beskrivning hund, BPH, är ett intressant sätt att lära känna sin hund ännu bättre. Hur agerar den i olika situationer? Inte nog med att du kommer närmare din hund, och får fördjupad förståelse kring dess personlighet, så är det ett värdefullt verktyg i avelsarbetet där man såklart strävar efter att lyfta fram mentalt sunda individer.


Vill du se hur det går till tipsar vi om profilen "Lene Johansen" på Youtube som har filmat och delat med sig när de gör BPH med sina Old English Sheepdogs!


För att delta med sin hund behöver den vara ID-märkt, vaccinerad samt ha fyllt 1 år. Hundens ägare eller förare måste i sin tur vara medlem i en klubb inom SKK-organisationen, det vill säga en läns-, special- eller rasklubb.


Vår specialklubb SGVK, där samtliga medlemmar i Old English Sheepdogsällskapet också erhåller medlemskap, anordnar under året BPH med subventionerat pris.


BPH kostar 800 kr, men efter genomförd beskrivning återbetalas 300 kr. Passa på säger vi!

Jag bifogar informationen om det kommande tillfället, och som jag har förstått det kan det dyka upp fler chanser arrangerade av SGVK under året om ni inte har möjlighet just vid detta tillfälle.


Läs mer och anmäl via filen nedan:

BPH juli 2022
.pdf
Download PDF • 28KB

.

40 visningar0 kommentarer
1
2